Fantastično sjajne žene koje su spasile naš planet

Fantastično sjajne žene koje su spasile naš planet - Pankhurst, Kate | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pankhurst, Kate
DIMENZIJA
9,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Fantastično sjajne žene koje su spasile naš planet.pdf
ISBN
3249831079749

OPIS

Ova knjiga donosi zadivljujuće priče o ženama koje su posvetile život čuvanju Zemlje i svih bića na njoj. Uronile su duboko u opasne vode da bi proučavale morske pse ljudoždere i brinule su se za divlje slonove koji su zbog krivolova ostali bez roditelja. Kad je svijetu oko njih zaprijetilo zagađenje ili rašumljivanje, pokazale su iznimnu hrabrost te su se glasno zalagale za ono što je ispravno. Došle su do znanstvenih otkrića koja pomažu zaštititi budućnost našega planeta te su pokazale da čak i male promjene PUNO znače. I što je IZNIMNO važno, ove su žene posijale sjeme promjene u drugima nadahnuvši ih da vide kako i oni mogu spasiti planet… kao što možeš i TI!

Brzi pregled. Knjige za djecu i mlade MAŠA I ZOOLOŠKI VRT.

Uronile su duboko u opasne vode da bi proučavale morske pse ljudoždere i brinule su se za divlje slonove koji su zbog krivolova ostali bez roditelja. Kad je svijetu oko njih zaprijetilo zagađenj Ova zbirka sastoji se od tri slikovnice pod nazivima Fantastično sjajne žene koje su promijenile svijet, Fantastično sjajne žene koje su ušle u povijest i Fantastično sjajne žene koje su spasile naš planet te predstavljaju važne žene koje su pomogle oblikovati svijet u kojem danas živimo. Početna Tjedna preporuka KATE PANKHURST: Fantastično sjajne žene koje su spasile na Planet KATE PANKHURST: Fantastično sjajne žene koje su spasile na Planet 16.

POVEZANE KNJIGE