U ime časti

U ime časti - Flynn, Vince | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Flynn, Vince
DIMENZIJA
6,18 MB
NAZIV DATOTEKE
U ime časti.pdf
ISBN
6318489991090

OPIS

Kad se u Washingtonu dogodi niz eksplozija u kojima pogine gotovo dvjesto civila, vladinih dužnosnika i pripadnika državnih sigurnosnih agencija – što je podrobno opisano u prethodnoj knjizi iz serijala, Ekstremne mjere – protuteroristički operativac CIA-e Mitch Rapp kreće u lov na trojicu terorista i pritom se mora uhvatiti ukoštac s birokratima iz vlasti te pronaći izlaz iz političkog labirinta. S prijateljem Mikeom Nashem, traumatiziranim zbivanjima kojima je svjedočio u napadu na Nacionalnu središnjicu za borbu protiv terorizma, Rapp u ime časti mora učiniti sve što je potrebno da ukloni prijetnju i spasi nebrojene ljudske živote.

in U ime časti - Iubire si onoare 28/10/2014 732 Views. Carmen kaže Amiru da će se boriti za njega do kraja, a Amir joj odgovara da voli Ilincu i da ubuduće pazi što govori.

srpnja. Emir Hussein traži od sina detaljne informacije o pripremi zabave koja se organizira s ciljem predstavljanja obiteljske tvrtke na rumunjskom ... U ime časti: Tradicionalno je košarkaško rivalstvo između Šibenčana i njihovih susjeda, gdje spadaju i naši žuti naravno.Prošle sezone su utakmice bile izjednačene, a ove nije nimalo drugačije.

POVEZANE KNJIGE