Sve bio je ritam

Sve bio je ritam - Leiner, Boris | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Leiner, Boris
DIMENZIJA
6,76 MB
NAZIV DATOTEKE
Sve bio je ritam.pdf
ISBN
1336365874301

OPIS

Nezaustavljiva sila Leinerovog ritma isprepletena scenama razuzdanog rock’n’roll života otkriva dosad nepoznatu stranu najvažnijih protagonista novog vala. Nakon više od četiri aktivna desetljeća u glazbi, Boris Leiner napisao je knjigu autobiografskih zapisa koji sadrže dosad neispričane priče o velikanima domaćeg rocka (Johnny Štulić, Darko Rundek, Josipa Lisac i mnogi drugi), ispisane autentičnim, duhovitim stilom koji otkriva naličje života celebrityja, ali i predanost umjetnosti, preskakanju barijera i pomicanju granica. Leinerovi prozni zapisi, ponekad u formi punokrvne kratke priče, a ponekad gotovo nadrealne, frenzične crtice sjajno dočaravaju avanture popularnog rokera. Leiner se potpuno otvara svojim fanovima i publici: ova knjiga ne poznaje tabue i okolišanja. Naprotiv, pišući uz dlaku Boris Leiner će knjigom Sve bio je ritam uzburkati uljuljkane glazbene i umjetničke krugove, a njegovo svjedočanstvo poželjet će pročitati sve generacije koje su od polovice sedamdesetih do danas odrastale uz Leinerov zaigrani, plesni ritam.

- "Ti više nisi u Azri, poručio ti je Johnny", rekao je Jurica Pađen tvrdo. Sve bio je ritam - Nezaustavljiva sila Leinerovog ritma isprepletena scenama razuzdanog rock'n'roll života otkriva dosad nepoznatu stranu najvažnijih protagonista novog vala. Nakon više od četiri aktivna desetljeća u glazbi, Boris Leiner napisao je knjigu autobiografskih zapisa koji sadrže dosad neispričane priče o ve opis - sve bio je ritam Nakon više od četiri aktivna desetljeća u glazbi, Boris Leiner napisao je knjigu autobiografskih zapisa koji sadrže dosad neispričane priče o velikanima domaćeg rocka (Johnny Štulić, Darko Rundek, Josipa Lisac i mnogi drugi), ispisane autentičnim, duhovitim stilom koji otkriva naličje života celebrityja, ali ... Naprotiv, pišući uz dlaku Boris Leiner će knjigom "Sve bio je ritam" uzburkati uljuljkane glazbene i umjetničke krugove, a njegovo svjedočanstvo poželjet će pročitati sve generacije koje su od polovice sedamdesetih do danas odrastale uz Leinerov zaigrani, plesni ritam. Naravno, Štulić je jedna od centralnih figura novoobjavljene knjige autobiografskih zapisa njegovog najdugovječnijeg suradnika iz Azre, bubnjara i kipara Borisa Leinera, "Sve bio je ritam", nedavno osvanule u izdanju kuće Sandorf.Riječ je o relativno tankoj knjižici na otprilike deset tuceta stranica na kojima Leiner izvlači raznorodne crtice iz svog života i bogate karije ... Nakladnička kuća Sandorf objavila je autobiografiju Borisa Leinera 'Sve bio je ritam', autentično svjedočanstvo nepoznate povijesti hrvatskoga rocka od Azre do danas iz pera jednoga od najvažnijih protagonista Novoga vala. "Sve bio je ritam" Borisa Leinera magična je čitanka hrvatskog rocka i vodič za nomadski život bez predrasuda.

Izvadio sam palice iz torbe od skaja u kojoj su još bili sendvič od parizera i mrkva. Ali to nisu bile bubnjarske palice, već aluminijske štrikaće igle ... Da je 'Sve bio je ritam' (Sandorf, 2020.) album, onda bi sigurno dobio etiketu 'for fans only'.

POVEZANE KNJIGE