Djevojka koju je poznavao

Djevojka koju je poznavao - Garvis Graves,Tracey | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Garvis Graves,Tracey
DIMENZIJA
3,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Djevojka koju je poznavao.pdf
ISBN
7665717479839

OPIS

Što biste učinili da dobijete drugu šansu za prvu ljubav? Annika Rose voli biti sama. Ne osjeća se ugodno u društvu, uvijek kaže nešto pogrešno ili krivo reagira. Ne zna pročitati ljude. Stoga se više voli družiti s knjigama ili igrati šah. Iznimka je samo Jonathan. S njime se nekoć voljela družiti, no nije ga vidjela deset godina. Sada su se ponovno susreli, ali nije sigurna hoće li je on željeti ponovno vidjeti nakon svega što se dogodilo onih davnih dana. Annika Rose voli biti sama. Samo, istini za volju, možda to i nije tako. Možda, zapravo, uopće ne voli samoću. Djevojka koju je poznavao divan je roman prepun iznenađenja, savršen za ljubitelje Gail Honeyman, Jill Santopolo i Jojo Moyes.

Cijena: Djevojka koju je poznavao - Tracey Garvis Graves, Author U izdanju: Znanje Način na koji želiš živjeti svoj život, i odluke o njemu donosimo sami, a strah od nepoznatoga uvijek nas sprječava da napravimo onaj prvi korak, iz straha da negdje ne pogriješimo u onome što ti se čini nepoznato. Tko je djevojka koju su za života nazivali "hrvatskom Malom Terezijom"? Foto: Slavica Buljan Ove godine navršilo se 120 godina od rođenja uzorne djevojke Danice Širole, u kojoj su mnogi još za života gledali sveticu, dok se poslije njezine smrti to mišljenje još više utvrdilo, a neki su je rado nazivali „hrvatskom Malom Terezijom". POKOLJ U TEKSASU Ubio je svoje kolege jer ga je djevojka u koju je bio zaljubljen ponizila pred cijelim razredom? Ž.L. 21.5.2018.

Djevojka koju traži cijeli svijet nije s Kosova nego Albanka iz Makedonije. Poznavao sam tu obitelj jer je brat djevojke koju traže radio s mojim prijateljem, a nju sam viđao kad je prolazila ispred mojeg restorana. Interpol traži bivšu djevojku glavnog sumnjivca u slučaju Madeleine, a Hrvat iz Braunschweiga dobro je se sjeća.

POVEZANE KNJIGE