Cvijeće na vjetru/džepno

Cvijeće na vjetru/džepno - Pavličić,Pavao | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pavličić,Pavao
DIMENZIJA
10,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Cvijeće na vjetru/džepno.pdf
ISBN
3075572193717

OPIS

Cvijeće na vjetru – džepno izdanje roman je autora hitova Tri petka u travnju, Krvna veza, Hladna fronta i Štićena osoba. Prvi prizor koji će istražitelj-amater Ivo Remetin ugledati kroz darovani dalekozor bit će stravičan. Iako pomalo nejasne slike, prizor će otkrivati leš susjede koja je usmrćena na vrlo neobičan način. No kad Remetin uz pomoć policije krene odmotavati klupko zamršena zločina, neće moći ni zamisliti koliko će njegovo otkriće još smrti povući za sobom. Stalni Pavličićev istražitelj vodi vas u još jednu napetu i neizvjesnu priču, a sam autor dokazuje da je još uvijek prvo pero hrvatskog krimića.

Đurđice rastu samoniklo, na brežuljcima i u polusjeni višeg bilja na rubovima šuma te u dubokim plodnim ocjeditim tlima. Kao što im sami naziv kaže imaju ukrasnu komponentu jer rastu u grmovima, a na vrhovima imaju cvjetove koji izgledom koji podsjećaju na četku. Vole propusno tlo i lijepo uspijevaju u teglama, a narastu do 70 cm.

Nijemi vrisak- džepno izdanje. Cena: 2.159 din.

POVEZANE KNJIGE