Kako zavesti koga poželite?

Kako zavesti koga poželite? - Lowndes,Leil | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lowndes,Leil
DIMENZIJA
4,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako zavesti koga poželite?.pdf
ISBN
9865315407576

OPIS

Provjerene komunikacijske zakonitosti, kao i znanstveno dokazane obrasce međuljudske komunikacije, moguće je primijeniti i na ljubavnom polju. Priručnik KAKO ZAVESTI KOGA POŽELITE?, u kojem Leil Lowndes nudi 85 provjereno uspješnih tehnika zavođenja, namijenjen je podjednako ženama i muškarcima, i u njemu, na duhovit način, vrlo zorno objašnjava zainteresiranim Lovcima i Lovkinjama taktike kojima će se domoći Lovine. U knjizi KAKO ZAVESTI KOGA POŽELITE? čitatelji i čitateljice mogu saznati kako od usputnog susreta s nekim privlačnim “plijenom” doći do uspješne i dugotrajne veze, kako upoznati onu pravu ili onog pravog; uspješne prve korake “lovaca” i “lovkinja”; kako ostaviti snažan prvi dojam; kako izazvati leptiriće na prvom spoju; kad hiniti neosvojivost (a kad ne); razlike između muškaraca i žena (i kako ih iskoristiti), a na kraju, u poglavlju o “održavanju ljubavne (i ljubavničke) vatre”, autorica vrlo otvoreno objašnjava što je sve potrebno (i na koji način) učiniti kako biste svoju Lovinu nedvojbeno i vječno vezali uz sebe

Bilo je i smionih, iako razmjerno nepoznatih istraživača poput Carol Ronai. Ona se zaposlila kao plesačica u striptiz-baru kako bi opažala koji izrazi lica ... Kako zavesti koga poželite - 85 provjerenih tehnika za uspješno zavođenje Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji.

Dijeli: Kataloški br.: 46664. Cijena: 119,00 KN Klupska cijena: 39,00 KN Zaliha u klupskim centrima > Proizvoda nema na zalihi.

POVEZANE KNJIGE