HC Doktorica Peppa

HC Doktorica Peppa - Bareta Grgić,Karla | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bareta Grgić,Karla
DIMENZIJA
8,79 MB
NAZIV DATOTEKE
HC Doktorica Peppa.pdf
ISBN
6438222318257

OPIS

Danas su u Peppin vrtić stigli posebni gosti: doktor Smeđemedić i medicinska sestra Lisac. Peppa i njezini prijatelji saznali su što trebaju raditi kako bi bili zdravi, a naučili su i još bolje prati ruke. No, kada dođe red na djecu da budu liječnici i medicinske sestre, hoće li doktor Smeđemedić biti dobar pacijent?

Bareta Grgić,Karla 39,90 kn. Dodaj u košaricu.

Voli se igrati s prijateljicom kozicom Suzy, posjećivati baku i djeda i brinuti se za Georgea. Peppa Pig Peppa Zubna četkica po najboljim cijenama na Lijepa.hr. Originalni proizvodi Peppa Pig Peppa Zubna četkica čekaju na vas! [NOVO: PEPPA PIG] Uz naše ostale Peppa Pig slikovnice, bojanke i vježbenice, stigla je i nova slikovnica Doktorica Peppa! :) Peppa i njezini prijatelji saznali su što trebaju raditi kako bi bili... Vode i u Hrvatskoj u za titi sportskih podova i opremi za njihovo odr avanje II Doktorica Pliško, Peppa Pig, Barcelona, nova dječija odjeća Nova dječija odjeća, nešto dostupno odmah nešto se čeka! Peppa Pig i njezini prijatelji žele se igrati s tobom.

POVEZANE KNJIGE