Slikovni rječnik španjolsko-hrvatski

Slikovni rječnik španjolsko-hrvatski Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
4,29 MB
NAZIV DATOTEKE
Slikovni rječnik španjolsko-hrvatski.pdf
ISBN
3011476249025

OPIS

Više od 6000 pojmova i fraza te softver za učenje vokabulara. Kako bez muke proširiti vokabular? Kako se bez velikog jezičnog znanja snaći u inozemstvu? S ovim slikovnim rječnikom to je posve lako: dovoljno je pokazati prstom! – više od 6000 pojmova i fraza te više od 2400 fotografija i ilustracija u boji -podjela na tematska područja -abecedni popis španjolskih i hrvatskih pojmova Sa softverom za učenje vokabulara i traženje pojmova. Zabavan program za učenje s mjerenjem napretka. Pretraživanje riječi u kombinacijama španjolski-hrvatski i hrvatski-španjolski.

španjolsko hrvatski rječnik i ostali rječnici! Španjolsko hrvatski slikovni rječnik Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

Dragocjen priručnik na putovanjima i u komunikaciji sa strancima, koristan pri učenju i radu. Praktičan i pregledan rječnik koji sadrži oko 10.000 pojmova iz suvremenog španjolskog i hrvatskog jezika. Dobar raspored jezične građe i primjereno pismo omogućavaju brzo i lako snalaženje.

POVEZANE KNJIGE