Gregov dnevnik 7: Lijevo smetalo

Gregov dnevnik 7: Lijevo smetalo - Kinney, Jeff | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kinney, Jeff
DIMENZIJA
3,70 MB
NAZIV DATOTEKE
Gregov dnevnik 7: Lijevo smetalo.pdf
ISBN
5848721606728

OPIS

Gregov dnevnik: Lijevo smetalo je sedmi nastavak urnebesno duhovitog Gregova dnevnika. Ljubav je u zraku – što bi to trebalo značiti našem Gregu Heffleyju? Čim se u školi pročulo za ples za Valentinovo, nitko ne govori ni o čemu drugom. Svi su jako uzbuđeni, a Gregov život pretvara se u potpuni kaos. Dok pokušava pronaći pratilju, gaće mu se tresu od straha da u tome neće uspjeti i da će na ples poći SASVIM SAM. Naravno, i njegov najbolji prijatelj Rowley mogao bi izvisiti, ali Gregu to i nije neka utjeha. Tko bi želio na školski ples ići s najboljim prijateljem? Sreća će se ipak nasmiješiti našem žgoljavcu pa će nakratko povjerovati da je od kržljavca evoluirao u frajera i pronašao curu koju će voditi na ples (postoji neka koja je pristala ići s njim). Ali gdje se tu uklapa Rowley? Sreća je prevrtljiva, a cure nepredvidive. Tko je frajer, a tko lijevo smetalo?

Greg Heffley i njegova obitelj kreću na put. Zbog hladnoće i stresa od nadolazećih ... Back Početna Knjige za djecu i mlade; Lektira Gregov dnevnik: Lijevo smetalo.

Pročitajte više. Gregov dnevnik 7: Lijevo smetalo. Cijena: 79,00 kn: Dodaj u košaricu .

POVEZANE KNJIGE