101 Fora povijesni događaji

101 Fora povijesni događaji Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
4,49 MB
NAZIV DATOTEKE
101 Fora povijesni događaji.pdf
ISBN
5599532557246

OPIS

Je li ti poznat mit o trojanskome konju? Znaš li da je toaletni papir nekad bio luksuzan proizvod, a da je čitava Australija na početku 19. stoljeća bila golemi zatvor na otvorenome? Povijest svijeta prepuna je urnebesnih ljudi i fora događaja za koje bi čovjek pomislio da su plod najbujnije mašte. Ovaj ti priručnik donosi neke zabavne činjenice u 15 genijalnih poglavlja, koje su popraćene s više od 200 duhovitih ilustracija. Saznaj zanimljivosti o Rimljanima, Mongolima, kaubojima ili svemirskim istraživanjima i vidjet ćeš da povijest uopće ne mora biti dosadna!

stoljeće podsjećamo na neke od važnijih svjetskih događaja koji su obilježili proteklo: Dogodilo se na današnji dan: Svakodnevno pogledajte izbor događaja koji su se na današnji dan dogodili u prošlosti. Povijesni događaji; 1893 - Nikola Tesla je #NDD 1893.

Astronet Cura dana Dečko dana Dnevni horoskop Fora dana Forwarduše Komnetar Overkloking Planet X Svaštara Vic dana Hot #lijepenase Film Glazba Sexy TV ... 101 Fora povijesni događaji. 59,90 kn.

POVEZANE KNJIGE