Parovi u zatočeništvu

Parovi u zatočeništvu - Perel, Esther | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Perel, Esther
DIMENZIJA
11,93 MB
NAZIV DATOTEKE
Parovi u zatočeništvu.pdf
ISBN
1527628144054

OPIS

Moderni nam romantični odnosi obećavaju donijeti sve – cjeloživotno zajedništvo, prisnost i erotsku žudnju. No stvarnost je takva da je teško željeti ono što već imamo, te se naša težnja za ostvarivanjem sigurne ljubavi sukobljava s potragom za strašću. A prečesto baš ono što je potaknulo vezu – požuda – postaje ključan sastojak koji nam na duge staze nedostaje. Mudra, duhovita, te eksplozivno originalna, Parovi u zatočeništvu senzacionalna je knjiga koja bi lako mogla preobraziti način na koji živite i volite, te ključan priručnik za uspješnu monogamiju.

... Parovi u zatočeništvu. Pomirba erotskog i intimnog Cijena: 129,00 kn: Dodaj u košaricu .

Njeni proslavljeni TED govori imaju više od 20 milijuna pregleda, a međunarodni bestseler "Parovi u zatočeništvu" postao je književnim fenomenom prevedenim na 25 jezika. Knjiga Parovi u zatočeništvu nas poziva da proučimo paradoksalnu povezanost doma i seksualne žudnje, te nam ukazuje na ono što je potrebno da požudu vratimo kući. Oslanjajući se na dugogodišnje iskustvo u bračnoj terapiji, Esther Perel istražuje kompleksne procese koji žudnju održavaju vitalnom.

POVEZANE KNJIGE