Njemački za neznalice

Njemački za neznalice - Christensen, Paulina | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Christensen, Paulina
DIMENZIJA
8,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Njemački za neznalice.pdf
ISBN
6423901221043

OPIS

Ako želite postići razinu stranog jezika kada Vam je ugodno i lako govoriti njemački jezik, ovaj će Vam praktični vodič u tome pomoći. Ovdje ćete pronaći potrebnu gramatiku, mnoštvo novih riječi koji će obogatiti Vaš vokabular i naučiti Vas kako koristiti njemački jezik u raznim kontekstima – od uporabe javnog prijevoza, rezervacije hotela do naručivanja hrane u restoranima i upoznavanja s novim ljudima. Pokrili smo frazne glagole, uključili smo neke od najčešćih glagola kao i popis nepravilnih. Ovdje se nalazi i popis snimljenih dijaloga na CD-u koji dolazi uz knjigu, stoga ih možete pronaći u knjizi i paralelno pratiti.

Cijena: 199,00 kn: Dodaj u favorite Dodaj u košaricu Veliki englesko - hrvatski rječnik grupa autora. Zamolio bih vas za pomoć kupio sam psa njemački ovčar ženka stara je 3 mjeseca. To nam je prvi pas igra se sa djecom kao i sa nama ali često se zalijeće za noge da ugrize pogotovo suprugu pa bih vas molio ako možete dati neki savjet ili pomoć kako da ga to odviknemo.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Od neznalice do sveznalice! Ako želite postići razinu stranog jezika kada Vam je ugodno i lako govoriti njemački jezik, ovaj će Vam praktični vodič u tome pomoći. Ovdje ćete pronaći potrebnu gramatiku, mnoštvo novih riječi koji će obogatiti Vaš vokabul Ako želite postići razinu stranog jezika kada Vam je ugodno i lako govoriti njemački jezik, ovaj će Vam praktični vodič u tome pomoći.

POVEZANE KNJIGE