Vuk koji je htio obići svijet

Vuk koji je htio obići svijet - Lallemand, Orianne | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lallemand, Orianne
DIMENZIJA
6,43 MB
NAZIV DATOTEKE
Vuk koji je htio obići svijet.pdf
ISBN
2610812973725

OPIS

Vuku je u šumi dosadno. Jednog mu dana na pamet mu padne sjajna ideja: kako bi bilo da ode na put? Oduvijek je sanjao o tome da obiđe svijet! S ruksakom na leđima ode on u Italiju, Egipat, Afriku, Kanadu i još mnoge druge zemlje. Hoće li se s putovanja oko svijeta vratiti nepromijenjen?

Orainne Lallemand, Eleonore Thuillier Vuk koji je htio obići svijet Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

Čak ni prijatelji nisu znali kako bi mu pomogli.... petra je napravila glupost; mornar; vuk koji je htio obiĆi svijet; vuk koji je htio biti druge boje; kako uhvatiti zvijezdu padalicu; kuĆica za boje; Čarli je izjelica; bravo mali medo; idemo kuĆi mali medo; petra i roditeljska svaĐa; zar ne moŽeŠ spavati medo; ti i ja, mali medo; srebrne suze; posluŠaj psiĆu; kako je kornjaČa iŠla ... Knjiga: Vuk koji je htio obići svijet, pisac: Orianne Lallemand, Eleonore Thuillier, Dječije knjige, Slikovnice, Do 10.00 KM, Tuzla, 10 KM, Izdavač: Algoritam ... VUK KOJI JE TRAŽIO LJUBAV + VUK KOJI JE HTIO BITI DRUGE BOJE + VUK KOJI JE HTIO OBIĆI SVIJET. OGRANIČENA KOLIČINA! 1+ Ivanka Borovac, Branka Hollingsworth Nara. Roditelji, priču „Vuk koji je htio obići svijet", pažljivo pročitajte svojoj djeci.

POVEZANE KNJIGE