Sve same laži

Sve same laži - Mackintosh, Clare | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mackintosh, Clare
DIMENZIJA
9,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Sve same laži.pdf
ISBN
4491337275741

OPIS

Sve same laži novi je napeti triler Clare Mackintosh, autorice romana Pustila sam te. Prije godinu dana Caroline Johnson odlučila je brutalno okončati svoj život: isplanirala je šokantno samoubojstvo, identično onome koje je učinio njezin suprug i koje se dogodilo samo nekoliko mjeseci ranije. Njihova kći, Anna, teško se miri s njihovom smrću. Sada kada ima vlastito dijete, Anni majka nedostaje više nego ikad i počinje dovoditi u pitanje smrt svojih roditelja. Ali kopajući po prošlosti, ugrozit će svoju budućnost. Katkad je sigurnije pustiti laži na miru… Zapanjujući, novi psihološki triler Clare Mackintosh, autorice velikog svjetskog bestselera Pustila sam te. Clare Mackintosh je provela dvanaest godina u policiji, između ostaloga i u odjelu za kriminalističke istrage. Godine 2011. napustila je policijsku službu kako bi radila kao slobodni novinar i savjetnica za društvene medije. Osnivačica je književnog festivala Chipping Norton. Sada je spisateljica puno radno vrijeme i živi u Cotswoldsu sa suprugom i troje djece. Clarein prvi roman, Pustila sam te, bestseller je prema Sunday Timesu i to je bio najbrže prodavan naslov novog autora krimića 2015. godine. Izabran je i za knjižni klub Richard and Judy, gdje je osvojio najviše glasova čitatelja u ljeto 2015., kao i za knjižni klub ITV-jeve emisije Loose Women. Na hrvatskom je jeziku objavljen i njezin drugi veliki hit Vidim te. Prevela Divina Marion.

Sen... Portal "Sve same laži" koji "Sve pokriva-Sve otkriva" ponovno je potvrdio svoje izmišljotine i laži. Ne tako davno, isti portal poznat po „objektivnom" informiranju pisao je tekstove u kojima je isticao kako stranka LiPO neće biti registrirana: Milinovićeva stranka neće biti upisana u registar SVE SAME LAŽI << PRETHODNI.

Dijeli: Kataloški br.: 122192. Cijena: 119,00 KN Klupska cijena: 99,00 KN Proizvod je na zalihi.

POVEZANE KNJIGE