Izliječite svoju samoću

Izliječite svoju samoću - Chopich. Erika | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Chopich. Erika
DIMENZIJA
9,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Izliječite svoju samoću.pdf
ISBN
6391936845586

OPIS

Teorija o unutarnjem djetetu dugo je poznata psihologijska teorija, a Erika Chopich i Margaret Paul u svojoj knjizi praktičnim primjerima pokazuju kako se svatko može povezati sa svojim unutarnjim djetetom i prekinuti samodestruktivno ponašanje, osloboditi se straha i riješiti sukobe te graditi uspješne veze. Knjiga IZLIJEČITE SVOJU SAMOĆU opisuje proces samoiscjeljivanja kojim se možete služiti svaki dan kako biste uspostavili zdrav odnos između roditelja koji voli i voljenog unutarnjeg djeteta. Ova će vas knjiga naučiti kako:razumjeti podrijetlo pomanjkanja ljubavi prema sebirazumjeti vlastite osjećajeshvatiti što znači suočiti se sa strahom, osobito strahom od boli, i to prevladatinaučiti postavljati pitanja unutarnjem djetetupreispitati svoje strahove i pogrešna uvjerenjaučiti sa stvarnom djecom i s unutarnjim djetetomrazumjeti namjeru da se zaštitimo i namjeru da učimo, te kako se te namjere ogledaju u vezamarazumjeti ovisnost o ljubavi, vezama i romantici

Vidi sve knjige - Pretraži sve knjige - Traži. Moderna vremena ... II Izliječite svoju samoću Erika Chopich Margaret Paul Poštarina 25 kn,šaljem nakon vidljive uplate. Ostali autori: Paul Margaret.

chopich, margaret paul (154296) - Izliječite svoju samoću. Erika J.

POVEZANE KNJIGE