Zlatokoso, pojedi sav špinat

Zlatokoso, pojedi sav špinat - Smallman, Steve | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Smallman, Steve
DIMENZIJA
9,11 MB
NAZIV DATOTEKE
Zlatokoso, pojedi sav špinat.pdf
ISBN
7466725142170

OPIS

Zlatokosa želi jesti samo sladoled! Ali što kada tri medvjeda požele pojesti nju? Nauči o važnosti zdrave prehrane u ovoj urnebesnoj priči o izbirljivcima. Potražite i ostale bajke iz serije “Bajke koje su pošle po krivu”!

Video priče iz Knjižnice: Vuk koji je tražio ljubav Video priče iz Knjižnice: Elmer Zlatokosa želi jesti samo sladoled! Ali što kada tri medvjeda požele pojesti nju? Nauči o važnosti zdrave prehrane u ovoj urnebesnoj priči o izbirljivcima. Špinat se smatra jednom od najzdravijih namirnica svijeta koja je izrazito bogata hranjivim tvarima (klorofilom, proteinima, mineralima, željezom, magnezijem i fosforom) uz nisku kalorijsku vrijednost. Tamno lisnato povrće poput špinata neophodni su za zdravlje kože, kose i kostiju.

SKU: 10127 Kategorije: Akcije, Slikovnice Oznake: Pojedi sav špinat, Priča o zdravoj prehrani, Zlatokoso. Opis ID broj: 117-18 Barcode 9789533500539.

POVEZANE KNJIGE