Slikopriče 10. izdanje

Slikopriče 10. izdanje - Horvat-Vukelja, Željka | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Horvat-Vukelja, Željka
DIMENZIJA
8,56 MB
NAZIV DATOTEKE
Slikopriče 10. izdanje.pdf
ISBN
4773984314509

OPIS

Slikovnica sadrži 14 kratkih priča ispripovijedanih kombinacijom sličica i napisanih riječi, koje govore o temama bliskim djeci. Slikopriče su namijenjene malim čitateljima kao poticaj u bržem i lakšem svladavanju čitanja, te razvijanju ljubavi prema samostalnom čitanju.Ponajprije je namijenjena učenicima prvog razreda. Na početku slikovnice tekst je otisnut velikim tiskanim slovima, a pojedine riječi zamijenjene su crtežima. To djeci olakšava čitanje, a ujedno je i takvo “dekodiranje” teksta zabavno. Razvija samopouzdanje i smanjuje osjećaj neuspjeha. Posljednje priče (ima ih ukupno četrnaest) otisnute su malim tiskanim slovima. Nakon svake priče, slijede popratni zadaci, pitanja ili pismene vježbe.Ilustrirala Sanja Pribić.

Diplomirala je francuski i španjolski jezik na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Desetak godina predavala je francuski u osnovnoj školi, a zatim je gotovo 30 godina bila urednica časopisa Modra lasta u Školskoj knjizi. Split EKIPA S BAČVICA Prvašići iz Pojišana promovirali knjigu, učiteljice pucaju od ponosa: Korona im je uskratila druženje i odlazak u školu, ali odlično su se snašli! Piše D.B.

; 28 cm Već 10. izdanje slikovnice za uvježbavanje čitanja putem globalne metode.

POVEZANE KNJIGE