Ljudsko tijelo – zaviri unutra

Ljudsko tijelo – zaviri unutra - ZAVIRI UNUTRA | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
ZAVIRI UNUTRA
DIMENZIJA
11,29 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljudsko tijelo – zaviri unutra.pdf
ISBN
8688481619975

OPIS

Istraži najčudesniji stroj na svijetu- sebe! Način na koji se odnosiš prema svojemu tijelu uvelike utječe na to kako se osjećaš, izgledaš, razmišljaš i rasteš. Upoznavanjem rada svoga tijela, naučit ćeš kako biti najbolji što možeš. U ovoj interaktivnoj knjizi pronađi kako radi mišićni sustav, otkrij sva čuda ljudskog krvotoka, važnost probavnog i dišnog sustava, te saznaj mnogo zanimljivih i važnih podataka o našem čudesnom tijelu.

U ovoj interaktivnoj ... LJUDSKO TIJELO - ZAVIRI UNUTRA SLIKOVNICA. 16,90 KM: Nakladnik: ZNANJE: Kategorija: drugi-nakladnici: Istraži najčudesniji stroj na svijetu- sebe! Način na koji se odnosiš prema svojemu tijelu uvelike utječe na to kako se osjećaš, izgledaš, razmišljaš i rasteš.

Dijelovi ljudskog tijela Osnovni dijelovi ljudskog tijela su: GLAVA, TRUP I UDOVI (ruke i noge). U unutrašnjosti tijela nalaze se različiti organi koji imaju određene uloge. Bilo jednom...

POVEZANE KNJIGE