Pedeset nijansi – trilogija

Pedeset nijansi – trilogija - James, E.L. | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
James, E.L.
DIMENZIJA
9,14 MB
NAZIV DATOTEKE
Pedeset nijansi – trilogija.pdf
ISBN
1699713195069

OPIS

Tri knjige u paketu: Pedeset nijansi, Pedeset nijansi mračniji i Pedeset nijansi slobodniji. E L James Pravim imenom Erika Leonard, odnosno rođena kao Erika Mitchell, britanska je spisateljica rođena 1963. godine koja se proslavila bestselerom “Pedeset nijansi sive”, erotskim romanom u kojem se mlada studentica Anastasia Steele i karizmatični tajkun Christian Grey upuštaju u sado-mazo vezu. E. L. James, priznala je, bila je šokirana uspjehom “Pedeset nijansi sive”, a medijima je objasnila kako je u romanu pisala o svojim seksualnim maštarijama. Roman je postao toliko popularan da je pokrenuo i novi književni žanr koji nazivaju “porno za mame”, s obzirom da je autoričina čitateljska publika uglavnom sastavljena od iskusnijih žena. Erika je radila na televiziji, živi u zapadnom Londonu, a već je 20 godina u braku s scenaristom i redateljem Niallom Leonardom, s kojim ima dva sina.

James. 'Pedeset nijansi sive' (Fifty shades of grey) prvi je dio trilogije koja prati avanture stidljive studentice Anastasie Steele Trilogija „Pedeset nijansi sive" zasjela je na tron najprodavanijih knjiga desetljeća 28 prosinca, 2019 4 svibnja, 2020 ~ knjizevnekriticarije Budući da kraj svake godine posluži za osvrt na prethodnih 365 ili 366 dana, ovih dana imamo priliku čitati različite retrospektivne kulturne, filmske, glazbene itd.

Posjetite stranicu izdavača:... Trilogija „Pedeset nijansi" se smatra svetskim fenomenom. Od izdavanja prevedena je na više od pedeset jezika i tako postala najprodavaniji britanski roman svih vremena.

POVEZANE KNJIGE