Pedeset nijansi – trilogija

Pedeset nijansi – trilogija - James, E.L. | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
James, E.L.
DIMENZIJA
7,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Pedeset nijansi – trilogija.pdf
ISBN
6920127805854

OPIS

Tri knjige u paketu: Pedeset nijansi, Pedeset nijansi mračniji i Pedeset nijansi slobodniji. E L James Pravim imenom Erika Leonard, odnosno rođena kao Erika Mitchell, britanska je spisateljica rođena 1963. godine koja se proslavila bestselerom “Pedeset nijansi sive”, erotskim romanom u kojem se mlada studentica Anastasia Steele i karizmatični tajkun Christian Grey upuštaju u sado-mazo vezu. E. L. James, priznala je, bila je šokirana uspjehom “Pedeset nijansi sive”, a medijima je objasnila kako je u romanu pisala o svojim seksualnim maštarijama. Roman je postao toliko popularan da je pokrenuo i novi književni žanr koji nazivaju “porno za mame”, s obzirom da je autoričina čitateljska publika uglavnom sastavljena od iskusnijih žena. Erika je radila na televiziji, živi u zapadnom Londonu, a već je 20 godina u braku s scenaristom i redateljem Niallom Leonardom, s kojim ima dva sina.

u 10:22 16 filmskih naslova u utrci za Zlatne Arene Pedeset nijansi sive. 14K likes.

Posjetite stranicu izdavača:... Trilogija „Pedeset nijansi" se smatra svetskim fenomenom. Od izdavanja prevedena je na više od pedeset jezika i tako postala najprodavaniji britanski roman svih vremena.

POVEZANE KNJIGE