Medvedgrad

Medvedgrad - Backman, Fredrik | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Backman, Fredrik
DIMENZIJA
11,95 MB
NAZIV DATOTEKE
Medvedgrad.pdf
ISBN
1991306325353

OPIS

ISTINA je u malim sredinama uglavnom nepoželjna. A Medvedgrad je mala sredina, gradić koji je izgubio na svim poljima. Ostao mu je samo hokej. IMA juniorsku ekipu koja je na korak do naslova državnog prvaka, što je za Medvedgrad pitanje opstanka. Ako pobijede, ostatak zemlje sjetit će se tog gradića s ruba šume, doći će sponzori i veliki igrači. Juniori se s tim pritiskom nose kako znaju. Kad jedan od njih počini zločin, zajednica reagira očekivano. CIJENU na kraju ipak netko mora platiti. Je li grad u ime hokeja i višeg cilja u stanju okrenuti glavu od pravde? I mogu li oni društvu ‘važniji’ nekažnjeno raditi što ih je volja?

Smjestivši se na staroj Samoborskoj cesti, već vanjskim izgledom odaje topli ugođaj koji pruža. Na 150 m² unutarnjeg prostora smjestilo se 80 sjedećih mjesta, dok terasa može primiti 100 gostiju. Medvedgrad je priča o maloj zajednici koju ujedinjuje nada, o tajni koja će je razoriti i o hrabrosti pojedinca da se usprotivi većini.

Prirodno i čisto, bez konzervansa, proizvedeno tradicionalnim načinima kuhanja - koje pruža nezaboravan doživljaj. Zlatni medvjed 0,5 l - 12 kn Grička vještica 0,5 l - 12 kn Crna kraljica 0,5 l - 12 kn Dva klasa 0,5 l - 12 kn Hladno pivo 0,5 l - 12 kn Fakin IPA 0,33 l - 12 kn ... I na kraju ponovimo još jednom ono što je vrlo bitno za nas u Rotary klubu Zagreb Medvedgrad, bolje razumijevanje nas samih, naše uloge u društvu, prihvaćanje čovjeka onakvoga kakav on zaista jest i iz toga pomoć bližnjemu kao dobrom prijatelju, a ne nekom neznancu! Nenad Debrecin Predsjednik 2007./2008.

POVEZANE KNJIGE