Stilus kolekcija – Serijal KGI 7-9

Stilus kolekcija – Serijal KGI 7-9 - Banks, Maya | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Banks, Maya
DIMENZIJA
6,65 MB
NAZIV DATOTEKE
Stilus kolekcija – Serijal KGI 7-9.pdf
ISBN
6125652056838

OPIS

*Čisti čelik, #7 Steele, vođa jednog od KGI-evih timova, zagonetka je kojoj ne mogu doskočiti čak ni njegovi timski kolege. Svoje emocije drži na čvrstoj uzdi te nikomu i ničemu ne dopušta da probije njegov ledeni oklop. Sve do liječnice Maren Scofeld, žene koja se uvukla Steeleu pod kožu i zaprijetila narušavanjem njegove legendarne staloženosti. Steele je ustrajan u namjeri da zadrži Maren s vanjske strane svojih pažljivo podignutih brana, ali kada nju zadesi nevolja, odbit će dopustiti bilo komu drugom da je zaštiti. Maren nešto skriva. Uvjeren je u to. Ali otkriće njezine tajne zateći će ga i krajnje šokirati, kao i činjenica da će ta nova spoznaja nepovratno izmijeniti tijek njegova života. Stoga će biti primoran odlučiti: staviti svoje osjećaje pod ključ i odgurnuti Maren ili se upustiti u nešto snažnije od bilo čega s čime se ikada suočio – ljubav. *Kad utihne oluja, #8 Donovan Kelly godinama se nemilosrdno borio u ime pravde, a žene i djeca pritom su vječno zauzimali posebno mjesto u njegovu srcu. Surađujući rame uz rame s braćom, Donovan je osobno svjedočio danku – tjelesnom, umnom i emocionalnom – koji su morali platiti njegovi bližnji, ali i svi nedužni zatečeni u unakrsnoj vatri. Posljednje što očekuje jest da će mu se sljedeći zadatak pojaviti gotovo pred kućnim pragom – ili da će se pretvoriti u nešto vrlo osobno. *Kad svane dan, #9 Za Eden kažu da je najljepša žena na svijetu. Njezino lice ukrasilo je bezbroj naslovnica časopisa, a njezino tijelo prodalo odjevne predmete vrijedne milijune dolara. Ali njezina slava i ljepota donijele su joj mnogo više od onoga što je zamišljala. Postala je metom zla odlučnog da zauvijek ugasi njezinu nestvarnu ljepotu. Swanson ili „Swanny“, kako ga nazivaju njegovi timski kolege, vječno je spreman za sljedeći zadatak. Iz Afganistana se vratio ranjen i obilježen, a kao takvome teško da mu je uopće mjesto u istoj prostoriji s Eden Sinclair. Ipak, nešto na toj samozatajnoj ljepotici probudit će vatru u njegovim venama i natjerati ga da počne maštati o nemogućim stvarima. Zato što je ljubav između ljepotice i zvijeri moguća samo u bajkama, a KGI se ne bavi bajkama. Nikada!

Kolekcija tri romana natopljena senzualnom napetošću, te intrigantnom mješavinom uzbudljive akcije. Nema na zalihi.

Šarlote cīnās par ietekmi, Helēna cenšas palīdzēt Polam, izmantojot savas ģimenes vērtīgos kontaktus, taču tas situāciju padara tikai sliktāku. Latvijas un pasaules vēsture 7.-9. klasei Valsts izglētēbas satura centrs ESF projekts Nr.8.3.1.1/16/I/002 Kompetenāu pieeja mīcēbu saturī 5 Latvijas un pasaules vēstures programma 7.-9.

POVEZANE KNJIGE