Spasitelj

Spasitelj - Nesbo, Jo | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nesbo, Jo
DIMENZIJA
10,27 MB
NAZIV DATOTEKE
Spasitelj.pdf
ISBN
7978196709135

OPIS

Misteriozno ubojstvo na ulicama predbožićnog Osla, gdje je za vrijeme koncerta orkestra Vojske spasa ubijen njen dužnosnik, inspektora Harryja Holea i njegov tim vode do hrvatskih prognanika koji žive u Norveškoj. Razrješenje slučaja Hole će morati potražiti u Zagrebu, gdje u hotelu International pokušava otkriti tko je i zašto naručio zločin u Oslu. Trag vodi i do opsade Vukovara za vrijeme Domovinskog rata. “Spasitelj” je četvrti Nesbøov roman iz serijala o Harryju Holeu preveden na hrvatski, a zbog tematike, drže ga i svojevrsnim Nesbøovim „hrvatskim romanom“. Nesbøu je osnovnu ideju za “Spasitelja” dao posjet Vukovaru krajem devedesetih, kad je u domu hrvatskog branitelja gledao amaterske snimke iz vukovarske bolnice za vrijeme opsade grada, a neki od tih prizora opisani su u romanu.

Autor: S.Š. Zadnja izmjena 19.02.2021 06:07; Objavljeno 19.02.2021 u 06:07 Svetac je odgovorio: „Isus je naš jedini Spasitelj.

Svi trebamo utrošiti milijarde dolara, kako bismo spriječili trilijune dolara štete od ... 'Spasitelj' koji je opljačkao Nissan: Kako nitko nije uočio da je ukrao 44 milijuna $? Sudbinu mu je zapečatio jedan zviždač koji je prijavio njegove malverzacije Piše: Martina Hrupić Objavljeno: 23. studeni 2018.

POVEZANE KNJIGE