Glas životinja

Glas životinja - Coates, Margrit | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Coates, Margrit
DIMENZIJA
6,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Glas životinja.pdf
ISBN
1177016732554

OPIS

10 univerzalnih pouka kojima nas životinje iscjeljuju Margrit Coates čudesna je iscjeliteljica i komunikatorica sa životinjama. Svoj je dugogodišnji rad posvetila ne samo liječenju životinja nego i slušanju njihovog glasa. Životinje – sve životinje, i naši dragi ljubimci i one u divljini, i one najmanje i one veličanstvene – sve nas one vole i žele svoju drevnu mudrost podijeliti s nama: možemo uživati u životu kao ravnopravna, svjesna bića čija se energija isprepliće, nadopunjuje i slavi život. Margrit Coates nam omogućuje da čujemo njihov glas i unesemo u svoj život igru, radost i usklađenost s prirodom. Svi možemo čuti životinje ako ih dobro upoznamo. Ova nam knjiga pokazuje kako. Gdje god da te povede tvoje životno putovanje, nadam se da ćeš doživjeti radost i ispunjenje koje sam ja doživjela te da će se tvoji odnosi sa životinjama nastaviti razvijati do novih točaka osnaženja. I nakon toliko vremena koje sam provela radeći sa životinjama, i dalje me oduševljavaju pouke ovih veličanstvenih učitelja. Margrit Coates vodeća je svjetska komunikatorica sa životinjama i iscjeliteljica. Iscjeljuje životinje, drži predavanja i vodi radionice te često gostuje u medijima u Velikoj Britaniji gdje živi, ali i diljem svijeta. Autorica je nekoliko knjiga te suosnivačica klinike za prirodne metode liječenja životinja.

Glas životinja je udruga za širenje svijesti o jedinstvu čovjeka, životinja i prirode, o pravom biću životinja i... Glas životinja, Zagreb, Croatia. 5,162 likes · 1 talking about this · 7 were here.

Životinje - sve životinje, i naši dragi ljubimci i one u divljini, i one najmanje i one ... GLAS ŽIVOTINJA najpoznatija svjetska iscjeliteljica i šaptačica životinjama srijeda 16.5. 2018.

POVEZANE KNJIGE