Ogledalce

Ogledalce - Vitez, Grigor | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vitez, Grigor
DIMENZIJA
11,46 MB
NAZIV DATOTEKE
Ogledalce.pdf
ISBN
1570447146027

OPIS

Pronašao zec ogledalce na proplanku, vidio u njemu svoj odraz pa pomislio da je to njegova slika. Ubrzo nastade svađa između njega, vjeverice, šojke kreštalice i medvjeda – jer svatko je od njih tvrdio da je slika njegova – a tko je na kraju otišao kući s ogledalcem u ruci, doznajte u ovom dječjem klasiku velikog Grigora Viteza. Ilustracije su djelo višestruko nagrađivanog ilustratora Tomislava Torjanca , kojemu je – nakon svima nam dobro poznatih slikovnica o Antuntunu i Grgi Čvarku – ovo drugo po redu i željno iščekivano oslikavanje Vitezovih bezvremenskih riječi.

Ubrzo nastade svađa između njega, vjeverice, šojke kreštalice i medvjeda - jer svatko je od njih tvrdio da je slika njegova - a tko je na kraju otišao kući s ogledalcem u ruci, doznajte u ovom dječjem klasiku velikog Grigora Viteza. Ogledalce, ogledalce. 3,825 likes.

"Magic mirror on the wall, who`s the fairest one off all?" Ogledalo, ogledalce… Ogledalo reflektira energiju, ono duplicira sve što se u njemu odražava. Pruža nam odraz našeg identiteta te reflektira i istinu koju ne želimo uvijek vidjeti Ogledalce, ogledalce.

POVEZANE KNJIGE