Odinovi vukovi

Odinovi vukovi - Kristian, Giles | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kristian, Giles
DIMENZIJA
8,57 MB
NAZIV DATOTEKE
Odinovi vukovi.pdf
ISBN
8570033556328

OPIS

Samo slava vječna jest… Gavran i njegovo vikinško bratstvo mnogo su propatili, izgubili su teško stečeno blago, a izginuli su i neki od ponajboljih ratnika. Ipak, ti Nordijci čeznu za nagradom dragocjenijom od zlata – za slavom, jer samo ona nadživljuje junaka nakon njegove posljednje bitke. S tim ciljem njihovi se brodovi otiskuju prema Konstantinopolu, gradu koji nazivaju Miklagard, Veliki Grad, u nadi se da će upravo ondje steći vječnu slavu. No Veliki Grad je daleko, a putovanje će vučje bratstvo odvesti u nepoznate vode, gdje će se sukobiti s novim neprijateljima. Gavran, mladi ratnik s okrvavljenim okom, morat će se boriti žešće no ikada s moćnim suparnicima, od Maura ili blaumana sa zakrivljenim mačevima na obalama Iberskog poluotoka do gladijatorskih boraca rimskog Koloseja. Dokazat će svima da je pravi borac, no usto će morati paziti na opasnost koja mu vreba s leđa jer stari neprijatelj brusi izdajničke pandže… „Vrhunsko ostvarenje koje obiluje krvavim prikazima ratničkih scena, ali i trenucima istinske nježnosti. Kristian uspješno evocira vikinšku ratničku družinu kao i njihova neobična pravila.“ Daily Express

July 25, 2019 welibrs Leave a comment. Gavran i njegovo vikinško bratstvo mnogo su propatili, izgubili su teško stečeno blago, a izginuli su i neki od ponajboljih ratnika.

Preveo(la) Mladen Jurčić ... Odinovi vukovi je odlična knjiga autora Giles Kristian. Knjiga pod nakladom Znanje izdana je kao meki uvez uvez.

POVEZANE KNJIGE