Miro i Mara

Miro i Mara - Šunk, Davor | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šunk, Davor
DIMENZIJA
10,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Miro i Mara.pdf
ISBN
2338671578119

OPIS

U središtu su radnje brat i sestra, Miro i Mara. Priče prate njihove svakodnevne životne situacije, a kroz igru, ljubav i druženje potiču najmlađe čitatelje da usvoje i njeguju humane, moralne i obiteljske vrijednosti. Šunk je osmislio poučne i zabavne ilustrirane kratke priče čija je svrha poticati obiteljske, moralne i društvene vrijednosti, ljubav, međuljudsku solidarnost, plemenitost, lijepo ponašanje. Tako su u ovim (ali i budućim naslovima iz istog serijala) slikovnicama teme bonton, uljudno ponašanje u obitelji, na ulici i u vrtiću, kao i društvenim odnosima u cijelosti, ponajprije obiteljskim i prijateljskim.

Ljudevita Jonkea 3, Zadar Djelatnost: 4120, Gradnja stambenih i nestambenih zgrada OIB: 90547797253 MB: 02487713 Godina osnivanja: 2008. Veličina: Mikro poduzetnik Status: Aktivan.

MIRO NINČEVI Ć, ... U središtu su radnje brat i sestra, Miro i Mara. Priče prate njihove svakodnevne životne situacije, a kroz igru, ljubav i druženje potiču najmlađe čitatelje da usvoje i njeguju humane, moralne i obiteljske vrijednosti. Miro i Mara je djelo autora Davor Šunk, nakladnika V.

POVEZANE KNJIGE