Kreativna kuhinja

Kreativna kuhinja - Karapandža, Stevo | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Karapandža, Stevo
DIMENZIJA
11,40 MB
NAZIV DATOTEKE
Kreativna kuhinja.pdf
ISBN
7904809769122

OPIS

Nova kuharica naše najveće kulinarske legende Stevo Karapandža, kuhar koji je stekao popularnost vodeći s Oliverom Mlakarom emisiju Male tajne velikih majstora kuhinje, koje se mnogi s nostalgijom prisjećaju, izdao je novu kuharicu. Kreativna kuhinja donosi285 biranih recepata popraćenih s 50 vrhunskih fotografija te će svakome omogućiti da kuha poput majstora i uživa u otkrivanjukulinarskih tajni. Od juha, salata, hladnih i toplih predjela, preko jela od ribe, peradi, mesa i divljači do nezaobilaznih slastica koje krase svaki obrok, nova je Karapandžina kuharica zbirka provjerenih recepata koji su rezultat rada duljeg od 40 godina. Zbirka je to nadahnutih i maštovitih kombinacija, od tradicionalnih jela koja nas podsjećaju na kuhinje naših mama i baka, do onih s okusima i aromama iz cijeloga svijeta. Riječ je o nezaobilaznom štivu svakoga tko voli kuhati ili tek želi svladati tajne kulinarskog umijeća.

Kreativna kuhinja je kuhinja koja neguje tradicionalne recepte sa malim inovacijama u kuvanju i pecenju, slatkih i slanih jela Vaša lokacija: Početna / Proizvodi / Priručnici / KREATIVNA KUHINJA. KREATIVNA KUHINJA.

Svaku ribu stavite na aluminijsku foliju koju ste izrezali na odgovarajuću dimenziju. Začinsko bilje … Članci na temu kreativna kuhinja.

POVEZANE KNJIGE