Zimski vrt

Zimski vrt - Hannah, Kristin | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hannah, Kristin
DIMENZIJA
12,52 MB
NAZIV DATOTEKE
Zimski vrt.pdf
ISBN
1135781475539

OPIS

Sestre Meredith i Nina Whitson sušta su suprotnost. Dok jedna vodi obiteljski biznis i posvećena je obitelji, druga putuje svijetom želeći postati poznata fotoreporterka. Kada njihov voljeni otac padne u postelju shrvan bolešću, dvije otuđene sestre opet se zbližavaju. Na samrti, otac izusti obećanje – majka će im ispričati cijelu istinu. Počinje tajanstvena ljubavna priča i uzbudljivo putovanje u prošlost. Ninina opsesija da sazna istinu dovest će je do šokantnog otkrića koje će potpuno promijeniti njihove živote… Obiteljsko-povijesna drama koja će vas dirnuti u srce i izmamiti vam suze.

Iako je zima na izmaku, sada je savršeno vrijeme da počnete s planovima i radovima kako biste na vrijeme, prije sljedećih mrazova, imali sve spremno. ZNANSTVENI NAZIV: Jasminum nudiflorum NARODNI NAZIV: Zimski jasmin OBITELJ BILJAKA: Oleaceae Otporan grm koji cvate zimi/u rano proljeće, cvjetovi su mirisni. Odlična je za prekrivanje žičanih ograda.

Odlična je za prekrivanje žičanih ograda. Sve o zimskom jasminu i njegovom uzgoju pročitajte na ovoj poveznici. Zimski vrt je odlična knjiga autora Kristin Hannah.

POVEZANE KNJIGE