Rujanska svjetla

Rujanska svjetla - Zafon, Carlos Ruiz | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zafon, Carlos Ruiz
DIMENZIJA
6,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Rujanska svjetla.pdf
ISBN
4998160736687

OPIS

Irene i Ismaela zauvijek je spojilo jedno čarobno ljeto, koje im je u živote donijelo svjetlo, i jedna jesen, s kojom su prvi put saznali što sve u sebi može kriti tama. Kad njezina majka dobije posao domaćice u osamljenoj vili tajanstvenog proizvođača igračaka, gospodina Lazarusa, čini se da za četrnaestogodišnju Irene počinje bolji život. Obala Normandije, čarobna Plava uvala, idilično seoce, a ponajviše tihi mladić Ismael, s kojim će broditi na njegovoj jedrilici – sve to obećava ljeto iz snova. Ali svako ljeto ima svoje tajne, a ona koju će Irene otkriti na otočiću sa svjetionikom, nju i njezine najmilije odvest će na putovanje po labirintu punom sjena i opasnosti. Mehaničke igračke koje kriju tajnu prošlosti i budućnosti, misteriozna svjetla koja probadaju maglu oko svjetionika, biće iz noćnih mora koje se krije u dubini šume što okružuje vilu Cravenmoore – i dvoje mladih koji otkrivaju svijet – sve to ispreplest će se u završnom dijelu svjetski poznate Trilogije magle, u još jednoj uzbudljivoj avanturi iz pera Carlosa Ruiza Zafóna.

- 19. lipnja 2020.) pohađao je isusovačku školu Sarrià.

živi u Los Angelesu, radi kao scenarist i piše za španjolske dnevne novine "El País" i "La Vanguardia". Rujanska ulica 13, Zagreb na karti Zagreba. Pretražujte ulice u blizini ulice Rujanska ulica 13, Zagreb Zafóna - "Rujanska svjetla", iznimno napetu i uzbudljivu književnu avanturu.

POVEZANE KNJIGE