Gljive u džepu

Gljive u džepu - Tessaro,Bruno | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tessaro,Bruno
DIMENZIJA
10,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Gljive u džepu.pdf
ISBN
2751105800369

OPIS

Napokon imate na jednom mjestu sve što vam je kao iskusnom gljivaru ili osobi kojoj gljivarenje čini zadovoljstvo potrebno na terenu: praktičan vodič idealnog džepnog formata koji obiluje informacijama o raznim vrstama gljiva i uvijek vam je nadohvat ruke te koristan džepni nožić za branje i čišćenje gljiva. Gljive u džepu cjelovit su i sažet priručnik za džepnu uporabu i brzo prepoznavanje gljiva. 160 ANALITIČKIH KARTICA RASPOREĐENIH PREMA KLASIFIKACIJI RODA. Za svaku su vrstu navedeni stanište, doba rasta, njezine karakteristike te, u slučaju jestivih gljiva, organoleptička vrijednost, izražena kao izvrsna, dobra ili osrednja. Usto, na svakoj se kartici mogu naći zanimljivosti i neobičnosti u vezi s pojedinom vrstom.

- 23:20 Nemojte sjeći gljive nožem ili ih rukom naglo izvlačiti iz zemlje. Gljive su samo plod koji ispod sebe u zemlji ima razgranatu mrežu micelija.

Kod izbora mjesta za uzgajanje gljiva birajte stabla koja su dobro razvijena ili sami pripremite podlogu za rast gljiva. Tlo treba biti bogato organskom tvari. Nakon srednje otišao je u Kanadu s 5000 kuna u džepu, a danas radi za najveće kompanije: Nakon aplikacije o kanabisu, novi su mi izazov magične gljive Piše Ljubica Vuko 2.

POVEZANE KNJIGE