Pčelarstvo – Cjeloviti priručnik

Pčelarstvo – Cjeloviti priručnik - Cramp, David | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cramp, David
DIMENZIJA
11,51 MB
NAZIV DATOTEKE
Pčelarstvo – Cjeloviti priručnik.pdf
ISBN
8252298832363

OPIS

Pouzdan priručnik o umijeću uzgoja pčela i njihovoj svakodnevnoj njezi. Vodi vas od odabira i nabave pčela, njihova prenošenja, smještanja, održavanja košnice tijekom godine pa sve do berbe meda. Opisi cvjetova, biljaka, drveća i usjeva – i njihova vremena dozrijevanja – koji pružaju najbolji prinos nektara i peluda. Knjiga je ilustrirana s više od 400 fotografija, uključujući korak-po-korak tehnike te izvrsne fotografije iz unutrašnjosti košnice. Prikazuje kako predvidjeti i nositi se s problemima koji se mogu pojaviti: bolesti, grinje, štetnici itd.

Impresum Pčelarstvo je u Republici Hrvatskoj tradicionalna poljoprivredna grana koja ima veliki gospodarski značaj. Pčelinji proizvodi - med, pelud, vosak, propolis, matična mliječ, te pčelinji otrov upotrebljavaju se kao hrana i dodatak prehrani zbog svojih funkcionalnih svojstava. PRIRUČNIK ZA PREŽIVJELE.

Pčelinji proizvodi - med, pelud, vosak, propolis, matična mliječ, te pčelinji otrov upotrebljavaju se kao hrana i dodatak prehrani zbog svojih funkcionalnih svojstava. PRIRUČNIK ZA PREŽIVJELE. 750.00 RSD 375.00 RSD sa PDV-om.

POVEZANE KNJIGE