Blato, znoj i suze Bear Grylls

Blato, znoj i suze Bear Grylls - Bear, Grylls | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bear, Grylls
DIMENZIJA
9,27 MB
NAZIV DATOTEKE
Blato, znoj i suze Bear Grylls.pdf
ISBN
9520343779922

OPIS

Bear Grylls je uvijek tražio najveću avanturu. Odrastajući na otoku Isle of Wight, otac ga je od malih nogu učio jedriti i planinariti. Kao tinejdžer, pronašao je svoj identitet i smisao kroz alpinizam i borilačke vještine, što je mladog avanturista dovelo do podnožja moćnih Himalaja i vrhunskog majstorskog karate kampa u Japanu. Nakon povratka kući, upustio se u iscrpljujući trening za pripremu za Selekciju SAS-a 21 britanskih specijalnih snaga– na put koji će ga gurnuti do samih granica fizičke i mentalne izdržljivosti. Zatim, težak pad kod skoka padobranom u Africi. Bear je slomio svoju kralježnicu na 3 dijela i bilo je upitno hoće li ikada opet hodati. Međutim, samo 18 mjeseci kasnije premašio je sva liječnička očekivanja postavši jednim od najmlađih alpinista koji su osvojili Mont Everest, u dobi od samo 23 godine. No, to je samo početak njegovih bezbrojnih fantastičnih avantura… Poznat i cijenjen među milijunima u svijetu, Bear Grylls je preživio na mjestima kamo bi se rijetki usudili poći. Sada, po prvi put, Bear govori svoju životnu priču punu akcije i avanture. Napeta, uzbudljiva i iznenađujuće zanimljiva i zabavna, autobiografija Blato, znoj i suze je odmah nakon izlaska postala bestseler u Velikoj Britaniji. To je obavezno štivo za sve ovisnike o adrenalinu, kao i za one koji vole avanturu iz sigurnosti vlastitog naslonjača. ˝Blato, znoj i suze je obavezno štivo za ljubitelje emisija Man vs Wild, ali i za svakoga tko uživa u vrhunskoj avanturi pisanoj u prvom licu.˝ – BOOKLIST ˝Ne znam nijednu osobu koja se susrela s toliko prepreka i pobijedila ih, kao što je to učinio Bear Grylls.˝ – general Guthrie, Colonel Commandant SAS

Sada, po prvi put, Bear govori svoju životnu priču punu akcije i avanture. Napeta, uzbudljiva i iznenađujuće zanimljiva i zabavna, autobiografija Blato, znoj i suze je odmah nakon izlaska postala bestseler u Velikoj Britaniji. Bear Grylls - Blato Znoj I Suze.

Napeta, uzbudljiva i iznenađujuće zanimljiva i zabavna, autobiografija Blato, znoj i suze je odmah nakon izlaska postala bestseler u Velikoj Britaniji. Njegova uzbudljiva, zanimljiva i zabavna autobiografija Blato, znoj i suze zainteresirat će sve ovisnike o adrenalinu, ali i one koji vole avanturu iz sigurnosti vlastitog naslonjača. Knjiga je odmah nakon izlaska postala bestseler u Velikoj Britaniji i SAD-u, a na Amazonu u kategoriji Sports and Outdoor dosegla je prvo mjesto prodavanosti. Blato, znoj i suze - autobiografija Ber Grils „Blato, znoj i suze" Bera Grilsa u prodaji od četvrtka.

POVEZANE KNJIGE