Život – Keith Richards

Život – Keith Richards - Richards, Keith | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Richards, Keith
DIMENZIJA
12,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Život – Keith Richards.pdf
ISBN
4513869886328

OPIS

Jedinstvena Richardsova životna i rokerska filozofijaOvo nije nimalo klasična priča o odrastanju, borbi za uspjeh, slavi i njezinim posljedicama. Ova necenzurirana autobiografija opisuje neke od najslavnijih svijetlih i mračnih trenutaka karijere Rolling Stonesa. Stranice su prepune seksa, droge i rocka, svega onoga što je Keitha učinilo legendom, a i mnogi mitovi dobili su svoju konačnu potvrdu. Nedugo nakon objavljivanja mnogi svjetski kritičari proglasili su Richardsovu autobiografiju jednom od najiskrenijih i najboljih memoara u povijesti rocka. Život je knjiga koja ruši sve rekorde prodaje, ali i koja je izazvala brojne polemike te zbog koje je Mick Jagger bio bijesan. Provjerite zašto!

Ova necenzurirana autobiografija opisuje neke od najslavnijih svijetlih i mračnih trenutaka karijere Rolling Stonesa. St... Keith Richards: "Život" Preveo Tomislav Belanović.

poglavlja knjige Keith Richards je kao predujam za knjigu dobio slasnih 7,3 milijuna dolara, no svaki je dolar zaradio beskrupuloznom iskrenošću koja ga je, između ostaloga, posvađala s Mickom Jaggerom.Iako bi se očekivalo da je sukob nastao oko pikanterija iz njihove isprepletene intime, Mick se, navodno, najviše naljutio na dio u kojemu Keith piše kako je prvi glas Rolling Stonesa duže vrijeme ... Život book. Read 4,620 reviews from the world's largest community for readers.

POVEZANE KNJIGE