Život između života

Život između života - Newton, Michael | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Newton, Michael
DIMENZIJA
5,42 MB
NAZIV DATOTEKE
Život između života.pdf
ISBN
4741036490998

OPIS

Život između života: hipnoterapija za duhovnu regresiju predstavlja više od tri desetljeća osobnog istraživanja i razvoja tehnika kliničke hipnoze koje pomažu klijentima da pristupe sjećanjima svoje duše na život poslije života. Način ostvarivanja nadsvjesnog stanja transa u kojem se prisjećamo besmrtnog postojanja ključni je element ove knjige. Pomoću povišene percepcije, obični ljudi u stanju su pronaći vlaste odgovore na drevna pitanja Tko sam?, Zašto sam ovdje? i Odakle dolazima? Ovo je prije svega praktična knjiga osmišljena tako da ljude vodi korak po korak kroz procedure za koje je sam otkrio da su najučinkovitije za pronalaženje klijentovih besmrtnih sjećanja na život u duhovnom svijetu. Iako je namjera ove knjige da bude koristan metodološki tekst za iskusne hipnoterapeute, sadrži i nove prikazane slučajeve koji nisu opisani u prethodnim knjigama Putovanje duša, Sudbina duša. Novi prikazani slučajevi i pitanja kojima se autor koristi kako bi potaknuo duhovne vizualizacije trebali bi zanimati čitatelje kojima su se svidjele prve dvije knjige. Sve tri knjige zajedno predstavljaju trilogiju o istraživanju informacija o životu nakon života. Ovaj priručnik metodolgije hipnotičke regresije u život između života posvećen je svim praktičarima hipnoterapije koji pristupaju dušama svojih klijenata putem duhovne regresije, i svima onima koji traže prosvjetljenje u odnosu na svoj duhovni život.

Na osnovu svog bogatog iskustva i poznavanja duhovnog sveta, on rasvetljava i nudi nam odgovore na neka od večitih pitanja, kao što su: Ko smo mi?, Odakle smo došli? i Zašto smo ovde? Opis - ŽIVOT IZMEĐU ŽIVOTA - Hipnoterapija za duhovnu regresiju. Dr Majkl Njutn je svetski priznati hipnoterapeut poznat po svojoj tehnici duhovne regresije, kojom se subjekti u hipnotičkom transu odvode u duhovni svet u vreme života između života.

Život je poput basne, nije važno koliko je dug, već koliko je vrijedan. Lucius Annaeus Seneca.

POVEZANE KNJIGE