Engleski jezik – priprema za maturu s CD-om

Engleski jezik – priprema za maturu s CD-om - Čorković,G:: Hopwood, P.: Kurtović,M.:Škarica Mital, I. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Čorković,G:: Hopwood, P.: Kurtović,M.:Škarica Mital, I.
DIMENZIJA
12,68 MB
NAZIV DATOTEKE
Engleski jezik – priprema za maturu s CD-om.pdf
ISBN
6998298489743

OPIS

Ovaj priručnik napisan je tako da u potpunosti bude dostatan za pripremu državne mature iz engleskog jezika na višoj razini. Usklađen je s Ispitnim katalogom te detaljno prati sam ispit za višu razinu engleskog jezika. Priručnik sadrži gramatički podsjetnik s ciljanim gramatičkim cjelinama koje su potrebne za polaganje više razine, detaljna objašnjenja i upute za rješavanje svakog pojednog ispitnog zadatka, te niz od deset vježbi za svaki ispitni zadatak, uključujući pisanje eseja i zadatke za slušanje.

Molimo vas da se prijavite najkasnije tjedan dana prije početka ciklusa jer postoji mogućnost da su mjesta u nekim grupama već popunjena. Mjesto u grupi osiguravate samo uplatom.

Pripremaj se kad god i gdje god želiš - za samo djelić cijene tradicionalnih priprema. Provedeni ispiti državne mature objavljeni na mrežnoj stranici Nacionalnoga centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja namijenjeni su isključivo učenicima. Korištenje i reproduciranje objavljenih ispitnih materijala u komercijalne i druge svrhe, a bez prethodne dobivene suglasnosti Nacionalnoga centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja nije ... Savjeti i primjeri za rad s učenicima s teškoćama u učenju Predstavit ćemo Vam nove radne udžbenike za pomoć učenicima pri učenju prirode, biologije i kemije..

POVEZANE KNJIGE