Matematika na državnoj maturi

Matematika na državnoj maturi - Brleković, Karolina: Noskov, Jelena | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brleković, Karolina: Noskov, Jelena
DIMENZIJA
6,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Matematika na državnoj maturi.pdf
ISBN
8821625926036

OPIS

Matematika na državnoj maturi – Osnovna razina (B) i viša razina (A) Priručnik za pripremu ispita državne matureOsnovna razina B i viša razina A Usklađeno s Ispitnim katalogom za matematiku, obrađena sva područja ispitivanja: brojevi i algebra, funkcije, jednadžbe i nejednadžbe, geometrija, modeliranje. Prvi cjeloviti priručnik za polaganje matematike na državnoj maturi – sve na jednome mjestu za obje razine Matematički repetitorij: pojmovi, pravila i formule Mnoštvo potpuno riješenih primjera i zadataka za vježbu u sva tri tipa zadataka koji se pojavljuju na maturi: zadatci višestrukog izbora, zadatci kratkog odgovora i zadatci produženog odgovora Primjeri oglednih ispita za obje razine prema kriterijima NCVVO-a Rješenja svih zadataka

Umag , Istarska Tip vozila : Udžbenici za gimnazije ... Matematika spada među obavezne ispite državne mature što malo koga veseli budući da mnogima upravo matematika stvara najveće poteškoće tijekom obrazovanje. Matematika na državnoj maturi - priručnik za pripremu ispita državne mature Karolina Brleković, Jelena Noskov. 149,00 kn.

... • prvi cjeloviti priručnik za polaganje matematike na državnoj maturi - sve na jednome mjestu za obje razine • matematički repetitorij: pojmovi, pravila i formule • mnoštvo potpuno riješenih primjera i zadataka za vježbu u sva tri tipa zadataka koji se pojavljuju na maturi: zadatci višestrukog izbora, zadatci kratkog odgovora i ... Vinko i Mira Bajrović, Matematika na državnoj maturi, Alfa, 2012. ZADATCI OSNOVNE I VIŠE RAZINE NA DOSADAŠNJIH 7 DRŽAVNIH MATURA S RJEŠENJIMA.

POVEZANE KNJIGE