Gimnastika uma – dajte mi vremena

Gimnastika uma – dajte mi vremena - The mind gym | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
The mind gym
DIMENZIJA
8,97 MB
NAZIV DATOTEKE
Gimnastika uma – dajte mi vremena.pdf
ISBN
7251858164975

OPIS

Nemam dovoljno vremena za čitanje ove knjige?Problem nedostatka vremena star je kao i samo vrijeme, a takva je i većina savjeta kakve s tim u vezi dobivamo. Nevolja je u tome što oni, kako izgleda, ne djeluju. The Mind Gym – Gimnastika uma – Dajte mi vremena predlaže radikalno drukčiji pristup vremenu i načinu na koji ga koristimo. Udruživši spoznaje iz sveobuhvatnih psiholoških istraživanja i rezultate petogodišnjeg testiranja te metode na 100.000 članova The Mind Gyma, ova knjiga pruža praktična rješenja koja će vam pomoći da sjajno raspolažete svojim vremenom. The Mind Gym – Gimnastika uma – Dajte mi vremena nudi mnogo toga, objašnjavajući među ostalim: – kako usporavanjem ritma postići više – kako uložiti malo vremena za veliku korist – kako reći ne, a da vas zbog toga ipak vole – kako dio posla prepustiti drugima – kako navesti druge da odvoje više vremena za vas Nema potrebe da ovu knjigu pročitate od korica do korica. Upitnik na početku uputit će vas izravno na poglavlja koja će vam najviše pomoći. Pronađite vrijeme – u ovoj knjizi. Prevela: Radha Rojc Belčec

Nevolja je u tome što oni, kako izgleda, ne djeluju. The Mind Gym - Gimnastika uma: Dajte mi vremena predlaže radikalno drukčiji pristup vremenu i načinu na koji ga koristimo.

Z.. Pronađite djelo na webshopu Knjižare Ljevak. The Mind Gym - Gimnastika uma - Dajte mi vremena nudi mnogo toga, objašnjavajući među ostalim: - kako usporavanjem ritma postići više - kako uložiti malo vremena za veliku korist - kako reći ne, a da vas zbog toga ipak vole - kako dio posla prepustiti drugima - kako navesti druge da odvoje više vremena za vas Nema potrebe da ovu ... Problem nedostatka vremena star je kao i samo vrijeme, a takva je i većina savjeta kakve s tim u vezi dobivamo.

POVEZANE KNJIGE