Stres naš svagdašnji

Stres naš svagdašnji - Treben, Maria | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Treben, Maria
DIMENZIJA
6,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Stres naš svagdašnji.pdf
ISBN
7769127839718

OPIS

Zdravi s Marijom Treben SPRIJEČITI – PREPOZNATI – LIJEČITI Stres naš svagdašnji najnovija je knjiga iz ciklusa knjiga Zdravi s Marijom Treben. Riječ je o potpuno prerađenom i dopunjenom izdanju. Osim savjeta i preporuka vezanih za uporabu ljekovitog bilja kod liječenja različitih bolesti i tegoba, ova knjiga donosi i svjedočanstva ljudi koji su se izliječili, savjete za sprječavanje bolesti i tegoba te sve što vrijedi znati o ljekovitim biljkama i domaćim lijekovima. Tu je i abecedni popis ljekovitih biljaka, popraćen ilustracijama biljaka u boji. Glavni dio knjige obrađuje različite bolesti i tegobe, koje su posložene abecednim redom kako bismo vam olakšali potragu za željenom informacijom.

Prije nego počnemo opisivati „tihog ubojicu" kako često znaju reći za stres, krenit ćemo na putovanje u jednu od najznačajnijih dimenzija i tvorbi ljudskog sustava ... Stres naš svagdašnji, Spriječiti - Prepoznati - Liječiti Zdravi s Marijom Treben Odlično stanje. Karta.

Pojam stresa toliko se ukorijenio u našu svakodnevicu da se čini da ne možemo ni pojmiti moderan način života bez njega, kao da baš svi ljudi, svakoga dana stoje na iglama, bombardirani poslovnim zadacima, zahtjevima šefova, obiteljskim obvezama, djecom, kućnim ljubimcima… a onda smo tu i mi sami, od sebe očekujući i malo zabave, druženja s prijateljima ... Stres naš svagdašnji. from inPharma br.

POVEZANE KNJIGE