Transurfing 1 – prostranstvo varijanti

Transurfing 1 – prostranstvo varijanti - Zeland, Vadim | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zeland, Vadim
DIMENZIJA
8,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Transurfing 1 – prostranstvo varijanti.pdf
ISBN
6592512944897

OPIS

Transurfing je moćna tehnika upravljanja stvarnošću koja predlaže drukčiji način razmišljanja i djelovanja kako biste ostvarili ono što želite. Ne trebate se mučiti da postignete svoj cilj – on se sam ostvaruje.Ideja transurfinga zasniva se na pretpostavci da postoji prostor varijanti u kojem se čuvaju scenariji za sve moguće događaje. Tamo je zapisano sve što je bilo, što jest i što će biti. Pod određenim uvjetima energija ljudskih misli sposobna je materijalizirati ovu ili onu varijantu. Ovo je prva knjiga iz trilogije Transurfing stvarnosti. Bez obzira na to koliko su čudesne ideje koje knjiga donosi, one su već pronašle potvrdu u praktičnoj primjeni. Oni koji su pokušali koristiti tehniku transurfinga, bili su zadivljeni.

Šifra artikla: 334102. Isbn: 9788660440008.

Ne trebate se mučiti da postignete svoj cilj - on se sam ostvaruje. Transurfing 1 Prostranstvo varijanti Zagreb, 2009. Sadržaj Predgovor.....8 1.

POVEZANE KNJIGE