Točno u podne u Detroitu

Točno u podne u Detroitu - Leonard, Elmore | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Leonard, Elmore
DIMENZIJA
11,89 MB
NAZIV DATOTEKE
Točno u podne u Detroitu.pdf
ISBN
7983921108731

OPIS

Clement Mansell bi trebao biti iza rešetaka, ali dobro znani ubojica je na slobodi zahvaljujući uspješnoj odvjetnici i rupi u zakonu. Ali kad se Mansell umiješa u drugi slučaj ubojstva, inspektor detroitske policije Raymond Cruz (kojem je već jednom iskliznuo iz ruku) učinit će sve da ga drugi put uhvati. Sustav je bio preblag i nije osudio ubojicu, ali ovaj put je njegov. Po zakonu ili ne. O Elmoreu Leonardu rekli su: Jedan od velikana pripovijedanja našeg vremena. IndependentLeonard razumije cijelu jednu podklasu američkog života što ga čini ne samo dobrim pripovjedačem, nego i važnim novelistom. Sunday Telegraph Nitko ne piše svakodnevnim jezikom bolje od njega.Daily MailOn je zakon, majstor, najbolji i najveći, i nitko tko se barem malo zanima za krimiće si ne može priuštiti da ga zanemari.New Musical ExpressLeonardov nadnaravni osjećaj za zaplet, brzinu i neiscrpan smisao za nervozne ritmove suvremenog urbanog jezika kojim je uhvatio duh osamdesetih… Majstor pisanja kojeg je čisto zadovoljstvo čitati.Los Angeles Times Book Review

en Roya has an interview with Congressman Mackie at noon today in this building. U podne počinje pogreb gradonačelnika Milana Bandića. Pred mrtvačnicom na Mirogoju od deset je sati ujutro izložen njegov lijes.

Križa, uspješno je skinuta 15 tona teška i 14 metara visoka kapa zvonika. Kako je rekao voditelj vatrogasnog odjeljenja JVP grada Zagreba Marko Adamčić, koji je rukovodio akcijom, zbog velikih oštećenja konstrukcije riječ je bila o vrlo ... Tradicionalni 12.

POVEZANE KNJIGE