Nevjerojatna istina

Nevjerojatna istina - Smith, Gordon | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Smith, Gordon
DIMENZIJA
4,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Nevjerojatna istina.pdf
ISBN
3557855745083

OPIS

Trebamo li se doista bojati smrti?U knjizi ”Nevjerojatna istina” poznati britanski medij, Gordon Smith na zadivljujuće lucidan, britak i duhovit način govori o životu poslije fizičke smrti. O smrti govori kao o potpuno prirodnom nastavku naše egzistencije, pružajući opipljive dokaze o tome što se događa s nama nakon što napustimo svoje tijelo. Koristeći svoja višegodišnja iskustva komuniciranja s duhovima, autor nas uvodi u čaroban svijet života poslije života. Reinkarnacija, raj i pakao, vantjelesna iskustva, prikaze i duhovi – samo su neke od tema koje se detaljno obrađuju u ovoj knjizi, a ono što posebno fascinira jest to da nakon što pročitate ovu knjigu, sve mitske i zastrašujuće predodžbe o smrti i duhovima jednostavno nestaju. Otkrio sam da, želite li razumjeti išta o prirodi nevidljivog svijeta, prvo morate pokušati razumjeti vlastitu prirodu – morate postati svjesni toga što ste u ovome životu, odakle ste došli i kamo idete. U tom učenju o nama samima, o našoj svijesti, možemo nadvladati svoje strahove i sumnje te prihvatiti ono što se jednom činilo izvan pameti kao normalno, svakidašnje pa čak i utješno. I odjednom shvaćamo da je život točno onakav kakav bi trebao biti. Gordon Smith u uvodu knjige

SKU: 9789532510454 Kategorija: Serija "Bradley Trevor Greive" Opis Dodatne informacije Opis. S puno ljubavi i poštovanja prema svim majkama svijeta, autor je majstorski sjedinio svoju pronicavu prozu s duhovitom fotografijom životinja. NEVJEROJATNA ISTINA O MAJKAMA, Bradley Trevor Greive.

Godina izdanja: 2005. Opis - NEVJEROJATNA ISTINA.

POVEZANE KNJIGE