Molly Moon i nevjerojatni priručnik hipnoze

Molly Moon i nevjerojatni priručnik hipnoze - Byng, Georgia | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Byng, Georgia
DIMENZIJA
5,90 MB
NAZIV DATOTEKE
Molly Moon i nevjerojatni priručnik hipnoze.pdf
ISBN
4252173648845

OPIS

Molly Moon ima deset godina, izuzetno mršave i krive noge, neposlušnu kosu i neprivlačne i čudne zelene oči. Još je gore od toga što živi u sirotištu koje vodi okrutna gospođica Adderstone i u kojem je ne voli nitko osim njezinog jednako povučenog i nepopularnog vršnjaka Rockyja. Sirotište Hardwick najgore je moguće mjesto na svijetu, u kojem se nadstojnica i kuharica nadmeću u okrutnosti i ponižavanju, a Molly je, čak i u toj kući bijede, najnepopularnije i najmanje voljeno biće. Stvari zaista ne mogu biti gore nego što jesu, sve dok Molly posve slučajno ne nabasa na iznenađujuće i neočekivano otkriće: tajanstveni priručnik hipnoze. Hoće li Molly uspjeti u svojoj nakani da pomoću tog priručnika promijeni svoju jadnu situaciju? Hipnoza donosi moć i slavu, ali i opasne i nepredvidive neprijatelje. Georgia Byng u svom duhovitom, brzom i zabavnom prvijencu o neprilagođenoj mršavici Molly Moon priča o moći, pohlepi, izdaji i prijateljstvu, i ta je hipnotička priča vrlo brzo osvojila male čitatelje, kojima autorica obećava i nove nastavke Mollynih pustolovina. Mollynu prvu priču hrvatskim čitateljima s ponosom predstavlja nakladnička kuća VBZ u prijevodu Petra Vujačića. Saznajte više o autorici i knjizi www.meetmollymoon.com

To je najgore moguće mjesto na svijetu u kojem se nadstojnica i kuharica.. ...

Calderon de la Barca, Pedro Život je san 2 6587-88 Molly Moon i nevjerojatni priručnik hipnoze, Byng, Georgia. 165,00 kn.

POVEZANE KNJIGE