Teška voda

Teška voda - Amis, Martin | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Amis, Martin
DIMENZIJA
8,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Teška voda.pdf
ISBN
7207520996685

OPIS

U knjizi ”Teška voda” Martin Amis sakupio je svoje priče koje su nastajale u dugom periodu od dvadeset godina, no ta činjenica nimalo nije umanjila njihovu kvalitetu. Dapače! Upravo one na najbolji način ilustriraju kako piše Amis, a piše vješto, zabavno, i gotovo uvijek nepredvidljivo. O čemu god pisao, o lošem seksu, imigrantima, robotima, Amis piše odlično. Njegov urnebesni humor povremeno je na granici ludizma, njegovi su likovi gotovo uvijek pamtljivi, njegova satira podjednako je dojmljiva kao i njegova persiflaža ili ironija. Upravo priče sakupljene u knjizi ”Teška voda” pokazuju koliko je Martin Amis utjecao na mlađu generaciju britanskih prozaika, poput Zadie Smith, Johna Williamsa, i dakako Irvinea Welsha. Na ovakve priče ne nailazite svaki dan.

A još je zanimljiviji njen malo teži brat, deuterijev oksid. Za razliku od standardnog divodikovog monoksida, tj.

Guli ć(2003.) Shematski prikaz procesa klorinacije za razne vrste voda U sklopu programa Mjeseca knjige predstavljena je knjiga pjesama 'Teška voda' rano preminulog dubrovačkog pjesnika i kipara Mara Šehović. Riječ je o knjizi koja je objavljena ovog ljeta u izdanju Društva dubrovačkih pisaca, a predstavljanj... teška voda prijevod u rječniku hrvatski - nizozemski u Glosbe, online rječnik, besplatno.

POVEZANE KNJIGE