Stalno ljutiti?

Stalno ljutiti? - Potter - Efron, Ron | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Potter - Efron, Ron
DIMENZIJA
10,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Stalno ljutiti?.pdf
ISBN
6505450644933

OPIS

Imate li problema s ljutnjom ili nasilnošću, imate li uza se nekoga tko se često ljuti, ovo je knjiga za vas. Saznajte što je to normalna, a što problematična ljutnja i naučite jedanaest pravila za kontroliranje srdžbe. Da se manje ljutite pomoći će vam, bez sumnje, i duhovitost autora koji, primjerice savjetuje: Nemojte eksplodirati samo zato što je vaš partner skuhao špagete umjesto bifteka. Budite sretni da imate špagete. Budite sretni da imate partnera.

Ljutite se često, na sve o sebe? Ukoliko želite dug i kvalitetan život, trebali biste se prestati ljutiti, pokazalo je istraživanje provedeno na Sveučilištu u ... Stalno ljutiti . Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000249434 Ljutiti građani: Ne mičite nam stalno putokaz za Katune! Piše PSD.

u 20:48 3 komentara 24863 prikaza Talijanska manekenka Melissa Satta (34) jednom je priznala kako sa suprugom Kevinom Princeom Boatengom (33) često ima seksualni odnos, te je možda to razlog njegovim čestim ozljedama Ezop antikvarijat > Knjige > Psihologija-Sociologija > Stalno ljutiti. Kategorije.

POVEZANE KNJIGE