Sarajevska stoosmica

Sarajevska stoosmica - Krmpotić, Vesna | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Krmpotić, Vesna
DIMENZIJA
11,70 MB
NAZIV DATOTEKE
Sarajevska stoosmica.pdf
ISBN
9515138345735

OPIS

Saraj-drama je drama civilizacije. Mislim da civilizacija i čovjek imaju onoliko mogućnosti da se ne zatru i ne izbrišu, koliko se ne daju prevariti uzvratnom mržnjom.Taj otpor mržnji u sebi bitka je za uljudbu, za dušu, i za o(p)stanak. U mojemu doživljaju, Sarajevo je ispitno mjesto naše sudbine. Ono je bilo (a nadam se da će i ostati), naše jedino ‘jedinstvo u različitosti’. A to jedinstvo nije nikakav politički koncept, već duhovna, društvena, i kulturna zbilja, građena vjekovima. Vesna KrmpotićMoje srce je grad sukladnih vjera – u njemu džamije, hramovi, sinagoge, i katedrale o Meni zbore, u glas zbore, a jedni drugima u riječ ne upadaju. …Kad se ponovno prošetate ovim gradom, vaši će koraci zidati novi saraj – prijestolnicu Mojega smiješka. … Prozri to, Sarajevo, i sjeti se da su u tebi svi bili jednaki kad se umiralo; ne dopusti da u životu bude drukčije.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Vaši osobni podatci bit će korišteni radi unaprjeđenja usluge webshopa, kontroliranja pristupa Vašem računu i u ostale svrhe opisane u pravilima privatnosti. SARAJEVSKA STOOSMICA - vesna krmpotić (11651) - Moje srce je grad sukladnih vjera - u njemu džamije, hramovi, sinagoge, i katedrale o Meni zbore, u glas zbore, a jedni drugima u riječ ne upadaju. ...Kad se ponovno prošetate ovim gradom, vaši... Sarajevska stoosmica, Krmpotić, Vesna ID EK000320313.

U cijenu Antikvarne knjige: Sarajevska stoosmica, Vesna Krmpotić, 953+201-333-4 - Poezija - II Vesna Krmpotić - Sarajevska stoosmica Prodajem knjigu iz naslova Cijena 40,00 kuna + pt ili Za kompjuterskim stolom provodimo i po nekoliko sati dnevno i zato je važno imati kvalitetan uredski namještaj. Dobra uredska stolica od posebne je važnosti jer ispravan sjedeći položaj sprječava napetost u vratu i leđima. Zbirkom Jama bića (1965) započinje njezina trajna zaokupljenost indijskom duhovnošću, filozofskim zagonetkama i istočnjačkom mistikom (zbirke Unus ad unam, 1997, Sedam koraka oko vatre, 1997, Sarajevska stoosmica, 2003, Druga strana ničega, 2003, Blaženstvo, 2006, Bog učitelj, 2006, Ljubav, 2006, Žar-ptica, 2012), koju najizrazitije ... Vesna Krmpotić: Sarajevska stoosmica.

POVEZANE KNJIGE