Nebo i svijet iza njega

Nebo i svijet iza njega - Mark, B. Griswold, T. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mark, B. Griswold, T.
DIMENZIJA
11,87 MB
NAZIV DATOTEKE
Nebo i svijet iza njega.pdf
ISBN
6051321631814

OPIS

U knjizi Nebo i svijet iza njega, Barbara Mark i Trudy Griswold, posrednice za komunikaciju s anđelima, poučavaju vas komunicirati s voljenima koji su napustili ovaj svijet. Autorice tumače postupak pomoću kojega ćete učiti iz života i onostranih iskustava vaših voljenih te komunicirati s njima. Zajedno su skupile mnogo dirljivih priča u kojima ćete otkriti kako svoje voljene pozivati u vlastiti život i nakon što napuste ovaj svijet. Barbarini i Trudyni anđeli otkrili su pet čimbenika potrebnih za dovršenje slagalice prelaska duše na drugi svijet, a ti čimbenici otkriveni su i vama: – Svrha dijela knjige pod naslovom ”Skrbnik” jest poučiti vas slušanju, važnosti poštovanja želja umirućega te stvaranju sjećanja zbog kojih će voljena osoba ostati živa u vašem srcu. – Dio knjige pod naslovom ”Umirući” donosi tumačenje prelaska na drugi svijet, uzroke strahova vezanih za prelazak te nekoliko priča o ljudima koji su se suočili sa smrću nekih koji su ostali i drugih koji su prešli na drugi svijet. – ”Preminula duša” poučava vas kako ćete postati svjesni energetskih silnica koje posjeduju preminuli, kako komunicirati s njima te kako vam oni nastavljaju pomagati. – Dio pod naslovom ”Veza” otkriva kako komunicirati s preminulim voljenim osobama. – ”Anđeli” odgovaraju na mnoga pitanja vezana za prelazak, iskustva nadomak smrti, smrti u nezgodama i samoubojstva te nude praktične savjete o tome kako ćete im se obratiti za pomoć pri suočavanju s umiranjem.

Autorice tumače postupak pomoću kojega ćete učiti iz života i onostranih iskustava vaših voljenih te komunicirati s njima. U knjizi Nebo i svijet iza njega, Barbara Mark i Trudy Griswold, posrednice za komunikaciju s anđelima, poučavaju vas komunicirati s voljenima koji su napustili ovaj svijet. Autorice tumače postupak pomoću kojega ćete učiti iz života i onostranih iskustava vaših voljenih te komunicirati s njima. U knjizi Nebo i svijet iza njega, Barbara Mark i Trudy Griswold, posrednice za komunikaciju s anđelima, poučavaju vas komunicirati s voljenima koji su napustili ovaj svijet.

Autorice tumače postupak pomoću kojega ćete učiti iz života i onostranih iskustava vaših voljenih te komunicirati s njima. Nebo i svijet iza njega : razgovori s dušama na stazi povratka / Barbara Mark i Trudy Griswold ; s engleskoga prevela Aleksandra Mihaljević. Impressum Zagreb : V.B.Z., 2 004. "NEBO I SVIJET IZA NJEGA" B.Mark i T.Grisworld, također je jedna među prvim knjigama koje sam pročitala u dahu.

POVEZANE KNJIGE