Jesi li ti ono pravo

Jesi li ti ono pravo - De Angelis, Barbara | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
De Angelis, Barbara
DIMENZIJA
7,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Jesi li ti ono pravo.pdf
ISBN
4385102741855

OPIS

Ova knjiga, među ostalim, može biti oruđe i putokaz za zdrav, uspješan izbor partnera, može pomoći da shvatite zašto je vaš sadašnji izbor pogrešan i ukazati na mudriji i bezbolniji ubuduće, omogućuje vam da sagledate vezu kako ne biste gubili vrijeme na bezizglednu, ukazuje na to da mnogi sukobi u vezi ili braku ne proizlaze iz pomanjkanja ljubavi već iz nedostatka podudarnosti.

Ako na takav način promatramo i ljubav tada ćemo i na tom području naučiti izvlačiti lekcije i sjećati se uglavnom pozitivnih stvari. Čini mi se da je prvi i osnovni korak znati prihvatiti i voljeti sebe. Vaši osobni podatci bit će korišteni radi unaprjeđenja usluge webshopa, kontroliranja pristupa Vašem računu i u ostale svrhe opisane u pravilima privatnosti. To je poput slaganja velike slagalice, za svaki sitni komadić postoji pravo mjesto.

Opis Recenzije (0) Opis. Jesi Li Ti Ono Pravo. २ जनाले मन पराउनुभयो.

POVEZANE KNJIGE