Podvodni ribolov

Podvodni ribolov - Ban, Miljenko | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ban, Miljenko
DIMENZIJA
6,70 MB
NAZIV DATOTEKE
Podvodni ribolov.pdf
ISBN
1709195814280

OPIS

Valjda nema sporta koji može više razbuditi čovjekovu maštu od podvodnog ribolova. Nadasve onih koji ga ne poznaju, koji su tek nešto čuli o njemu. Pa zato katkad slušamo priče iz svijeta fantastike, kao što su duboki i dugotrajni uroni, fantastični ulovi kakve čovjekova mašta teško može dokučiti, susreti sa stanovnicima podmorja, čiji spomena izaziva strah ili strahopoštovanje u obična čovjeka koji se nikad nije odmaknuo od tvrda zemaljskog tla. Mnoge priče o posve realnom sportu u kojemu, kao i u mnogima drugima, uz znanje i vještine, odlučuje i velika doza sreće. Na takav način predočava ga i ova knjiga koja nas uvodi u svijet podmorja i podvodnog ribolova. Knjiga iznimne vrijednosti jer značajno obogaćuje našu skromnu literaturu o podvodnom ribolovu. Uostalom, nije takva literatura prebogata ni u svjetskim okvirima. Hrvatska je obala jedna od narazvijenijih, podmorje iznimno zanimljivo i privlačno, a riblji svijet donekle sačuvan. Svakog dana u to se podmorje spušta sve više ljudi s maskom na licu i podvodnom puškom u ruci. Podvodni ribolov je izazovan, a ronjenje na dah svjetski trend s početka 21. stoljeća, što ima velikog odraza i na našemu moru. Tko jednom zaroni i spozna čari podmorskog svijeta ostaje mu trajno vjeran, uvijek mu se vraća. Ova će knjiga naći mnogo čitatelja. Čitajući njezin rukopis postavljam pitanje: hoćemo li čekati sljedećih pola stoljeća dok se na našim prostorima pojavi novo izdanje slično ovom. Bilo u ribolovu s udičarskim alatima ili loveći podvodnom puškom, svaki će sportski ribolovac koji pročita ovu knjigu biti obogaćen mnoštvom savjeta i uputa. Važi to čak i za istaknute ribolovce koji sudjeluju u natjecanjima u sportskom ribolovu.

Interest Puška za podvodni ribolov Shadow 125, Oprema za vodene sportove, Sport i oprema, 251.30 € - INDEX OGLASI Cijene dozvola za sportski ribolov. Dozvole za sportski ribolov je važeća uz člansku iskaznicu Hrvatskog saveza za sportski ribolovna moru (članak 32.

A kad uđe u vodu i počne se kretati u njoj stvari postaju jasne do kraja. […] Puške za podvodni ribolov - Podvodni ribolov - Podvodni ribolov - Svi sportovi, Decathlon.hr: Sportska roba, sportska odjeća, sportska obuća.

POVEZANE KNJIGE