Ples u svjetlosti

Ples u svjetlosti - MacLaine, Shirley | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
MacLaine, Shirley
DIMENZIJA
4,19 MB
NAZIV DATOTEKE
Ples u svjetlosti.pdf
ISBN
5556104140642

OPIS

U Plesu u svjetlosti Shirley MacLaine ogoljeva svoje najskrivenije ja i istražuje živote, sadašnje i prošle, koji su utjecali na njezin. Otkriva mnogo toga novog o svojim ljubavima, gubitcima, djetinjstvu, strastima, unutarnjim nagonima i ambicijama. Postavlja duboka pitanja i nalazi iznenađujuće odgovore.

Ovaj video pruža nam priliku da otkrijemo kako izgleda polarna svjetlost s Međunarodne svemirske stanice. Ples mistične svjetlosti u hladnoj Kanadi može se vidjeti daleko od gradske vreve, a naročito u Ontariju, gdje postoje jedinstvene ture za posmatranje plesa na sjevernoj hemisferi. Jedno od mjesta iznad kojeg je aktivna polarna svjetlost je Jukon, naročito oko jezera Leberge.

Nije važno što ljudi tako ne misle, važno je što kaže zlobna, sebična manjina. Stereotipi su skovani i ne smije se ići protiv njih. Nije moguće govoriti o Mjesecu, a da se ne govori o Suncu.

POVEZANE KNJIGE