Svakog jutra put do kuće sve je duži

Svakog jutra put do kuće sve je duži - Backman, Fredrik | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Backman, Fredrik
DIMENZIJA
8,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Svakog jutra put do kuće sve je duži.pdf
ISBN
3497757942825

OPIS

Svakog jutra put do kuće sve je duži Dirljiv portret borbe čovjeka u ozbiljnim godinama da zadrži svoja najdragocjenija sjećanja, ali i napora njegove obitelji da se pobrine za njega. Istovremeno moraju pronaći način kako ga (polako) pustiti da ode. Uz isti, neodoljiv stil i šarm svojih najprodavanijih romana, Fredrik Backman još jednom otkriva svoje nenadmašno razumijevanje ljudske prirode i duboko suosjećanje s ljudima u teškim okolnostima. Ovo je maleni dragulj s posebnom porukom koju ćete čuvati cijeli život. I… podsjetnik na to da su svakodnevne sitnice naše najveće blago. Ostale naslove F. Backmana potražite na linku.

Read 7,277 reviews from the world's largest community for readers. Autor bestselera Čovek po imenu Uve.Mala ... „Svakog jutra put do kuće sve je duži" kratka je pripovijetka koja ostavlja velik utisak.

... Ali uspomene je sve teže prizvati, pa su deda i Noa sada primorani da nauče kako da urade ono najteže: da se rastanu.

POVEZANE KNJIGE